Kralježnica je okosnica leđne moždine, najkompliciraniji je i najveći dio ljudskog kostura. Omogućuje nam kretanje, uspravno držanje, daje potporu tijelu i odgovoran je za prijenos poruka iz tijela u mozak.

Oštećenja živaca mogu biti prouzročena fizičkom ozljedom ili zbog nedostatka esencijalnih građevnih blokova živčanog tkiva koji uzrokuju ograničen, a ponekad čak i potpuno onemogućen rad živaca.

Tipične boli uzrokovane oštećenjem živaca kralježnice kao što su lumbago, išijas (bol u donjem djelu leđa i nastavlja se u jednom od donjih ekstremiteta, noge, a ponekad bol ide sve do stopala. Njegov uzrok je najčešće pogrešno izvedeni pokret), hernija diska (jaka bol u lumbalnom djelu kralježnice, uzrokuje slabost mišića i trnce, a njezin uzrok su priklješteni živci, istrošenost kralježnog diska i zglobova),bol u leđima, bol u vratu (najčešći oblik bola u modernog čovjeka, popraćen je simptomima kao što su glavobolja, bol duž ruke, bolovi prilikom pokreta glave. Najčešći uzroci boli u vratu mogu biti nepravilno držanje, krivi položaj glave prilikom spavanja, vožnje automobila i sl.), rukama, ramenima te bol nakon operativnih zahvata na kralježnici svakodnevnica su većine ljudi, svih dobnih skupina.

U slučaju oštećenja živaca povećana je potreba za određenim hranjivim tvarima i građevnim blokovima koji poboljšavaju proces oporavka oštećenih živaca. Jedinstvena kombinacija nukleotida i vitamina, odabranih na osnovi pozitivnih rezultata istraživanja, eliksir su za normalan rad živčanog sustava, a nalaze se u proizvodu NEURONAL.

Pogledaj proizvod

ISTRAŽIVANJA

Rezultati studija, još iz 2003. godine pokazali su da je davanje određenog nukleotida bolesniku s akutnim lumbagom dovelo je do ubrzanog smanjivanja boli. Slični rezultati su objavljeni 2008 godine. Rezultati pokazuju da korištenje nukleotida u kombinaciji s vitaminima B skupine smanjuje intenzitet boli i poboljšava kvaliteta života i opće zdravstveno stanje u bolesnika nakon operacije intervertebralnog diska (discektomija).

U ovoj studiji, koja je uključivala 123 bolesnika u dobi od 18 do 75 godina, nakon operacije imalo je bolno i ograničeno kretanje. Pacijenti su uz standardne terapije (fizikalna terapija-grijanje, hlađenje kupelj, masažna terapija s magnetskim poljem…) dobili dnevno po jednu kapsulu kombiniranog pripravka koji sadrži nukleotid u kombinaciji s B vitaminima.

Na kraju razdoblja promatranja, intenzitet boli kod pokusne skupine smanjena je za 91%.

Daljnja istraživanja pokazala su da Neuronal pridonosi bržem oporavku živaca.
Kod većine korisnika koji su uzimali jednu kapsulu Neuronala dnevno, pokazalo se inenađujuće brzo smanjenje boli. Sastav Neuronala ubrzava proces regeneracije oštećenih živaca.

Bol u vratu se može znatno smanjiti korištenjem Neuronala i time poboljšati kvaliteta života.

Rezultati znanstvenih istraživanja dokazuju da se kod pacijenata koji koriste Neuronal intenzitet boli znatno smanjuje i da pridonosi sveopćem zdravlju pacijenta.

SASTAV NEURONALA

NUKLEOTID je najbitnija tvar u sastavu NEURONALA.On je hranjiva tvar koju oštećeni živci trebaju za obnovu u povečanoj količini.Dodavanjem nukleotida oštećene strukture se brže obnavljaju.Pridonosi stimulaciji rasta aksona (dugi izrastci iz živčanih stanica koji su primarni provodnici živčanog sustava), pridonose stabilizaciji staničnih membrana i proizvodnji acetilholina.

Tiamin pridonosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava. Zalihe ovog vitamina u tijelu su relativno male te je potrebno voditi računa o njegovoj količini u našem organizmu.

Niacin (nikotinamid) je jedan od najvažnijih vitamina B kompleksa i doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava.

Piridoksin, moramo, kao i druge vitamine B kompleksa, redovito obnavljati u našem organizmu. On doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog i imunološkog sustava i normalnoj sintezi cisteina.

Folna kiselina se dobiva isključivo iz hrane, naš ju organizam ne može sam sintetizirati. Ona doprinosi normalnoj sintezi aminokiselina, a ima svoju ulogu u diobi stanica.

Cijanokobalamin zajedno s folnom kiselinom dijeli ulogu u diobi stanica i ima svoj doprinos u normalnom funkcioniranju živčanog sustava.

Neuronal ne sadrži sol, gluten, kvasac, soju, mliječne proizvode i konzervanse.
Ali je zato izvrstan koktel za revitalizaciju i liječenje bolova oštećenih živaca što možemo zaključiti na temelju njegovog sastava i rezultata istraživanja, a najviše na temelju mišljenja korisnika NEURONALA (http://bol-u-kicmi.com/misljenja-korisnika-neuronala).

Bitno je napomenuti da Neuronal sadrži prirodne supstance koje doprinose brzoj regeneraciji oštećenih živaca!

PREPORUČENA DOZA I NAČIN PRIMJENE
1 KAPSULA DNEVNO S MALO TEKUĆINE!

Prva poboljšanja uzimanjem Neuronala možete osjetiti već nakon nekoliko dana.
Savjetujemo vam da uvijek potrošite cijelu kutiju od 20 kapsula.
Ako je potrebno, možete uzeti Neuronal ponovno dok ne primjetite poboljšanje.
Neuronal nema nuspojava i siguran je za želudac, jetru i bubrege.

GDJE KUPITI NEURONAL?

NEMEC PHARMACIA d.o.o.je generalni uvoznik Neuronal proizvoda za hrvatsku. Neuronaltakođer možete pronaći u ljekarnama diljem hrvatske.

Potražite najbližu ljekarnu

Popis ljekarni